Wie ben ik

Mijn naam is Annewieke van Eijsden (1976). Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd genieten van de natuur en een goed boek. Ik hou van mensen en hun levensverhalen boeien mij. Vaak sta ik versteld van de veerkracht en het doorzettingsvermogen als ik die verhalen hoor. Ik voel me bevoorrecht als iemand mij deelgenoot maakt van zijn levensgeschiedenis.

Geliefd

Voor mij is het besef dat iedereen geliefd is, belangrijk. Dat is de basis van de hulp die ik geef.

Juist in het licht van vergeving en liefde kunnen we eerlijk naar onszelf kijken. Dat geeft ruimte om thema’s als schaamte schuld en vergeving te bespreken. Daardoor hebben we de ruimte om te falen, te zoeken en te vinden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is diego-ph-SZYreZsJ-fE-unsplash-edited-scaled.jpg

Werkervaring

Van 1997-2000 heb ik als verpleegkundige op de opname afdeling van de afdeling psychiatrie gewerkt in Ziekenhuis Hilversum. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de Ouderenpsychiatrie bij Symfora in Amersfoort. Tijdens mijn werk als verpleegkundige merkte ik dat ik de levensverhalen van de cliënten boeiend vond. Daarom heb ik mij om laten scholen tot maatschappelijk werker.

Van 2004 tot en met 2009 heb ik als maatschappelijk werker bij het Christelijk Maatschappelijk Werk in Huizen gewerkt. Binnen het maatschappelijk werk sprak de contextuele therapie mij aan. Daarom besloot ik om mij verder te scholen in deze vorm van therapie. Ik heb de 4 jarige post Hbo-opleiding tot contextueel therapeut gedaan. Die heb ik in 2011 afgerond.

Ik ben in 2010 een eigen praktijk begonnen voor psychosociale en contextuele therapie, praktijk In Verbinding Deze heb ik gehad tot 2014.

In verband met gezinsomstandigheden ben ik tijdelijk gestopt met de praktijk. In 2021 ben ik weer gestart.
Ook ben ik als ZZP er verbonden aan Forestconsult in Houten. Daar begeleid ik ouders en kinderen in complexe echtscheidingssituaties.

Registraties

Ik ben geregistreerd bij:

Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen.

SCAG, stichting alternatieve complementaire gezondheidszorg

RBCZ: